35 diplomes que ajuden a la inserció laboral

Els cursos del projecte Urban de la Trinitat Nova obren noves possibilitats als aturats

Després de sis mesos de formació, aquests 35 veïns de la Trinitat Nova han rebut un diploma que els ajudarà a incorporar-se al mercat laboral. Prop del 26% dels participants en el projecte Urban ja han aconseguit una feina.
Dos dels cursos estaven adreçats a persones aturades, preferentment joves amb dificultats d’inserció laboral i residents al barri de la Trinitat Nova. Els participants són ara tènics de manteniment d’instal•lacions solars tèrmiques o d’espais urbans.
També hi ha hagut un tercer curs adreçat a dones amb escassa qualificació professional i en situació d’especial vulnerabilitat. En aquest cas, les dones han rebut formació en l’àmbit de l’Hosteleria i el Turisme.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies