L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

La Trinitat Nova comença la tercera fase de la remodelació del barri

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 12.05h (després de l’avanç informatiu) i a les 14:50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

Avui a l’Infobarris veurem com cau una part de l’antiga Trinitat Nova. Els habitatges amb aluminosi deixen pas a noves promocions i serveis. Els enderrocs inicien la tercera fase de la remodelació del barri de la Trinitat Nova. Les màquines arribaran fins a la Torre del Rellotge, un símbol del barri que els veïns volen conservar.

Mentrestant, els veïns esperen que comencin les obres de construcció dels primers habitatges per reallotjar les darreres 130 famílies que encara conviuen amb l’aluminosi. Segons el calendari, les obres haurien de començar al febrer. “L´espera és desesperant- asssegura l´Abel Rodríguez, veí afectat i membre de l´AV de la Trinitat Nova- Els nostres habitatges s´estan deteriorant i veiem com es ralentitza el projecte. Les obres estan encara en fase licitació, quan ja haurien d´estar adjudicades´.
A diferència de la resta de promocions del barri, el nou bloc es construirà de manera esglaonada, per escales. El motiu, la manca de pressupost. Es preveu que al 2016 s’acabi aquesta fase i comencin els darrers enderrocs.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies