Arcadi Oliveres desperta la ‘consciència crítica’ al Ton i Guida

L’activista defensa el poder dels ciutadans per canviar les situacions d’injustícia

L’economista Arcadi Oliveres ofereix avui al centre Ton i Guida una xerrada sobre la ‘Consciència Crítica’. Aquesta mentalitat defensa que la informació crítica és clau per convertir-se en una ciutadania responsable i activa, i per poder exigir un canvi real cap a un model més equitatiu. Defensa que els ciutadans i ciutadanes tenen més poder del que es pensa, i que si s’organitzen i es mouen a consciència, la transformació social és possible. Com a exemple d’aquesta teoria, Arcadi Oliveres, que forma part dels moviments socials des dels anys seixanta, va defensar activament el moviment dels indignats des dels inicis, al maig de l’any 2011. Oliveres és president de Justícia i Pau i ha esdevingut un referent dels moviments socials alternatius i crítics. Durant tota la seva trajectòria, ha dedicat els esforços a denunciar qüestions com el deute extern, la fam, el desequilibri Nord-Sud i els pressupostos militars. En contraposició, defensa els drets humans, la justícia social, el consum responsable, la banca ètica i l’economia solidària. Per aquesta raó, s’ha convertit en un habitual de les xerrades i debats a Catalunya i Europa, fins al punt que imparteix dos o tres xerrades diàries. La d’avui al Ton i Guida és una d’elles. Comença a les 19h i cal una invitació gratuïta (per qüestions d’aforament) que es recull al mateix centre.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies