Consulta popular per decidir el futur de la plaça de Sóller i el casal de Porta

Els participants rebran a canvi del vot un pintxo, mentre gaudeixen de la festa i la mostra d’entitats del barri

Les entitats del barri de Porta organitzen avui una consulta popular per decidir quin tipus de plaça i casal volen els veïns a la plaça de Sóller. A partir de les 11h del matí i fins a les 13,30h els veïns de Porta poden participar a la consulta i a canvi rebran un pintxo. Coincidint amb els 30 anys de l’existència de la plaça de Sóller, també hi haurà una festa i una mostra de les entitats que dia a dia treballen al barri i al districte. Tots dos actes estan organitzats per les entitats de Porta amb el suport de la Coordinadora d’Entitats de Nou Barris, l’Assemblea Indignada i la plataforma Nou Barris Cabrejada, Diu Prou.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies