Els iaioflautes donen la benvinguda al Rei Carnestoltes

La Coordinadora Cultural de 9 Barris organitza una jornada festiva al Casal de Barri de la Prosperitat

Avui és el primer gran dia de Carnaval a Nou Barris. Escoles, mercats i equipaments ho celebren amb disfresses i activitats especials. Però aquesta nit els anomenats iaioflautes faran oficial l’inici de la festa de la disbauxa. Ho faran llegint un pregó al Casal de Barri de la Prosperitat a les 22.30h. D’aquesta manera donaran inici a una nit màgica, primer amb l’artista ‘Montserrat Escopinya’, i després amb el cabaret còmic de la companyia Zirkus Frak. Els actes estan organitzats per la Coordinadora Cultural de 9 Barris i són de caire gratuït.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies