L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Més de 200 veïns participen en una consulta popular per definir el futur de la plaça de Sóller

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 12.05h (després de l’avanç informatiu) i a les 14:50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

Més de 200 veïns de Porta han votat per definir el futur de la plaça de Sóller. Ha estat una consulta popular, impulsada per l’associació de veïns del barri. La consulta inclou una reivindicació històrica: la necessitat de remodelar la plaça. ‘Aquest any és el trenta aniversari de la plaça de Sóller i volem donar importància a aquest fet – explica el Dani Cerdà, vicepresident de l’AV Porta – Volem que es vegi que la plaça porta 30 anys sense tocar-se i necessita una reforma.’

Un segon punt de la consulta fa referència al futur ús dels baixos de la plaça. Aquest espai, seu de diverses entitats i centre cívic del barri, aviat quedarà buit. La masia de Can Verdaguer obrirà les portes a la primavera i tota l’activitat dels baixos passarà al casalot. Els veïns volen conservar els baixos de la plaça per a ús d’entitats i associacions. De moment, l’Ajuntament només els ha ofert la proposta de situar-hi un banc d’aliments. ‘Nosaltres volem banc d’aliments, perquè amb la crisi que hi ha és el que volem i és una necessitat per al barri – afegeix el vicepresident de l’AV de Porta – El que passa és que l’espai és prou gran per a que hi hagi un espai per a un banc d’aliments del barri i un espai comunitari per a les entitats.’ Entre les propostes rebudes a la consulta, hi ha un magatzem per a entitats i un casal per als joves de la zona sud del districte.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies