L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

El Festival de Sopes recull ‘La poció màgica de la resitència’

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 12.05h (després de l’avanç informatiu) i a les 14:50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

A l’edició avui us explicarem la polèmica que està generant el full de mà del Festival de Sopes del Món Mundial. Només queden tres setmanes per al certamen, i els organitzadors encara no l’han imprès. Des de fa 10 anys, l’Ajuntament era qui se’n feia càrrec del cost, però en aquesta edició s’ha negat a fer-ho. El motiu n’és el contingut del text. El full de mà d’enguany inclou el logotip de la campanya ‘Nou Barris Cabrejada, diu prou’ i un text en què es compara Nou Barris amb la Gàl•lia d’Asterix i Obèlix. Un símil que, segons els veïns, no ha agradat a l’Ajuntament. ‘Ens van dir que havíem de treure el segell de Nou Barris Cabrejada i canviar el contingut del text – explica la Lourdes Ponce, de la Xarxa 9 Barris Acull- És un text molt divertit, plantegem un símil entre la Gàl•lia i la poció màgica, i Nou Barris amb les sopes. Però sembla que s’han ofès, s’han hagut de sentir romans’. L’Ajuntament, com cada any, facilitarà altres productes com les carpetes i els cartells. I afirma que està disposat a pagar també el paper, sempre i quan s’ajusti als criteris marcats per la Direcció de Comunicació. Però els organitzadors no volen modificar el text i assumiran el cost de les impressions, a un preu molt ajustat gràcies a l’ajut d’una impremta. ‘La poció màgica de la resistència’, títol de l’escrit, es repartirà el proper 17 de març en el festival.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies