2a edició del Comerç de Nou Barris es Mou

Els botiguers porten els productes a la Marquesina de Costa Cuxart per incentivar les compres al barri

Més de 40 comerciants de Nou Barris oferiran durant el dia d´avui els seus productes a la marquesina del carrer de Costa Cuxart, amb motiu de la segona jornada El comerç de Nou Barris es mou, després de la bona acollida de la primera edició, que va tenir lloc el 6 d´octubre de l´any passat (a la imatge). Els botiguers han organitzat un dia plenament festiu, amb activitats de dinamització infantil i un espai de relació i oci entre els veïns i comerciants. Només cal que el temps acompanyi.

La iniciativa pretén dinamitzar i donar a conèixer l´oferta comercial de Nou Barris i ha estat impulsada pel Districte en col·laboració amb l´Eix Comercial Nou Barris, Centre Comerç, l´Eix Maragall, l´Associació de Comerciants Virrei Amat-Borbó, la Federació d´Associacions de Comerciants de Nou Barris i l´Associació de Concessionaris del Mercat de la Mercè.
Els organitzadors han decidit alternar l´emplaçament d´aquesta iniciativa en diferents llocs del Districte.

2a edició del Comerç de Nou Barris es Mou
Marquesina de Costa Cuxart, entre l´avinguda de Borbó i el carrer de Cartellà
De 10 a 21 h

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies