Els veïns continuen reivindicant les urgències nocturnes al CAP Guineueta

Els veïns han portat aquesta setmana les protestes a la plaça de Sant Jaume

Els veïns de la Guineueta i Canyelles continuen amb les protestes setmanals per reclamar que reobrin les urgències nocturnes i de cap de setmana al CAP Guineueta. Fa poc més d´un any que la Generalitat el va tancar per les retallades, adreçant els veïns de la Guineueta i Canyelles a les urgències del CAP d’Horta. Des de llavors els veïns es mobilitzen dues vegades a la setmana. Han fet manifestacions i tancades. Aquesta setmana han decidit portar les queixes fins a la Generalitat, a la plaça de Sant Jaume. Fins allà es van desplaçar amb crits i pancartes, perquè asseguren que la situació és insostenible.

El mes de juliol, tots els grups polítics excepte CiU van donar suport a una proposició de resolució en què es demanava la reobertura del servei noctun d’urgències del CAP Guineueta, que va deixar de funcionar el gener de 2012.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies