L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Els veïns pendents de reallotjar a la Trinitat Nova demanen més vigilancia als blocs

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 12.05h (després de l’avanç informatiu) i a les 14:50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

Els veïns de la Trinitat Nova demanen més vigilància als blocs amb aluminosi pendents d’enderrocar. Aquests edificis tenen molts pisos buits, que són una font de material per als lladres. Una situació que preocupa els veïns, que, en alguns casos, estan a tocar dels immobles robats. ´Ens estem trobant que potser hi ha gent que es vol buscar la vida, agafen l’alumini d’aquí o el cable elèctric d’aquí i t’estàs trobant que rebenten els pisos que Regesa ja ha tapiat– explica l’Anna Moreno, veïna pendent de ser reallotjada- La setmana passada ens vam trobar un problema amb una canonada de gas.´

Aquests pisos formen part de cinc blocs amb aluminosi que han de ser enderrocats. Les 100 famílies que encara hi viuen fa 20 anys que esperen ser reallotjades i ara se senten aïllades. És per això que demanen a l’Ajuntament més presència de Guàrdia Urbana i mossos a la zona. Però des de la taula de seguretat de districte s’afirma que la situació es manté dins la normalitat i no s’ha registrat un increment de denúncies a la zona. L’intendent cap de la Guàrdia Urbana de Nou Barris, Miguel Ángel Arcos afirma: ´No és una situació més greu que la que pugui haver-hi en altres barris. És a dir, ens movem en unes xifres que no són diferents de la resta de barris… o de Nou Barris sinó de la resta de la ciutat.´

Els veïns també demanen més vigilància a l’empresa pública Regesa, propietària dels pisos buits i encarregada de contractar la seguretat privada.

Segons Regesa, l’oficina de la Trinitat Nova va tenir constància d’un increment de robatoris fa un mes, però afirma que ara la situació està més tranquil•la. Com a mesura dissuasòria, Regesa fa tres rondes aleatòries de vigilància entre setmana i cinc, els caps de setmana. Tot i això, els veïns consideren que no és suficient. És per això que han començat a recollir signatures. Està previst que els veïns es concentrin avui a la Seu del Districte i facin arribar les veus a l’Audiència Pública del Districte. L’audiència tindrà lloc, com sempre, a la Seu del Districte de Nou Barris a partir de les 19h.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies