“Solo para cortos” celebra la novena edició

El Festival Internacional de Curtmetratges Socials presenta 39 obres candidates

El Casal de Joves de Prosperitat i de l´Associació pel Foment del Curtmetratge Social ens convida aquest cap de setmana a gaudir de les obres seleccionades enguany procedents d’arreu del món. Per a aquesta novena edició, s´han seleccionat 32 curts que optaran al premi del públic i 7 que ho faran al del Jurat. També es projectaran sessions panoràmiques que pretenen aprofundir en la realitat que ens envolta, prenent l’art audiovisual com a instrument per a la transformació social. Enguany aquestes panoràmiques estan dedicades al País Basc i les Illes Canàries, i a la tradició cinematogràfica de Nou Barris. A més, es farà una sessió monogràfica sobre els drets humans a l’Argentina gràcies al material cedit per l´Institut Multimèdia de Drets Humans d´Argentina. També es farà una panoràmica Tot això es farà a l’Ateneu Popular de 9 Barris, seguint els horaris que podeu consultar més abaix.
El jurat del certamen s’ha triat intentant mantenir l’equilibri entre la tècnica cinematogràfica i el pensament social. Per això, entre les persones que formen part del jurat hi ha perfils i procedències diverses: Jordi Mir, J. Miquel Martí Rom, Pere Joan Ventura, Isadora Guàrdia, Mariano Lisa, Arcadi Oliveras i Visi Martínez.
Programació per avui i demà:
Dissabte 16 de març – Ateneu Popular 9 Barris
18h. Panoràmica ‘De nord a sud’
19h. Sessió exhibició Ficció 02
20.30h. Sessió exhibició Ficció 03
22.30h. Sessió exhibició Ficció 04
Diumenge 17 de març – Ateneu Popular 9 Barris
17.30h. Sessió exhibició Documental 02
18.30h. Sessió exhibició Ficció 05
20h. Cerimònia d´entrega de premis
21h. Cloenda del 9è Festival Solo Para Cortos

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies