10è Festival de Sopes del Món Mundial

La Marquesina dela Via Júlia s’omple d’aromes i gustos a partir de les 12h

La sopa és un element comú a tots els pobles i un símbol de diversitat. I a partir d’aquesta idea, la Xarxa 9 Barris Acull i la Xarxa d´Intercanvi de Coneixements organitzen cada any el Festival de Sopes del Món Mundial, que avui celebra el desè aniversari. L´objectiu del festival és construir uns barris més solidaris, diversos i propers, utilitzant la sopa com a símbol de la riquesa i de les possibilitats de la diversitat. Per aquesta raó, centenars de veïns i veïnes s’han esmerat avui per presentar una sopa típica d’allà on provenen. A partir de les 12h els flaires i el vapor d’aquestes sopes aniran omplint la Marquesina de la Via Júlia, acompanyades d’activitats infantils i de música a càrrec de l´Escola de Blues. A les 13h, s’obrirà la veda per tastar i comparar receptes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies