L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

L´informatiu comença amb un resum dels temes de mobilitat tractats al Plenari

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 12.05h (després de l’avanç informatiu) i a les 14:50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

La mobilitat ha estat un dels temes destacats del passat plenari de Nou Barris. La regidora va anunciar l’estrena imminent de la reforma de l’estació de metro de Virrei Amat, la qual s’ha adaptat amb ascensors, s’ha ampliat el vestíbul i s’ha obert una entrada nova. A hores d’ara, a nivell de mobilitat només resta solucionar el problema del desnivell entre l’andana i el vagó. Un problema que els tècnics estan mirant de solucionar, potser amb unes plataformes que surtin del vagó.
L’adaptació, però, no satisfà del tot els veïns, que es queixen de la supressió de les escales mecàniques del projecte original.
Pel que fa als autobusos, les línies de bus de barri de la Zona Nord estan en vaga contra les condicions laborals de l’empresa Sagalès. Aquest tema ve agreujat per les queixes sobre l’estat dels carrers que, asseguren, els dificulta el compliment dels horaris.
Per últim, des de Verdum es continua demanant un bus que entri al barri i el comuniqui amb l’ambulatori.
A l´Infobarris també podreu veure la masia de Can Verdaguer que avui, després d´un procés de remodelació, s´estrena com a centre cívic per al barri de Porta.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies