La Prosperitat intenta evitar la instal•lació d’una antena de telefonia mòbil

La parròquia de Santa Engràcia paralitza de moment el procés per estudiar-ne les conseqüències que podria tenir sobre els veïns

Els veïns de la Prosperitat han iniciat aquesta setmana una campanya per convèncer la parròquia de Santa Engràcia i l’Arquebisbat de Barcelona que no instal•lin una antena de telefonia mòbil a l’esglèsia. El barri sempre ha combatut aquest tipus d’instal•lacions perquè creuen que les radiacions que provoquen són danyines per als veïns. En aquest cas, l’antena es vol col•locar a la parròquia, just al costat d’una escola. Després de rebre les queixes veïnals, la parròquia ha emès un comunicat en què assegura que atura el procés i que abans de prendre una decisió, encarregarà un estudi tècnic sobre les repercussions que puguin provocar els equips a instal•lar. El rector de la parròquia es compromet a reunir-se amb l’empresa de telecomunicacions i els veïns abans d’arribar a una conclusió. Tot i això, els veïns no baixen la guàrdia i continuen amb les mobilitzacions. Avui, aprofitant la celebració de Diumenge de Rams, duran a terme una protesta silenciosa (sense interrompre l’acte) i una recollida de signatures reclamant la paralització de les obres i una reunió amb Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Barcelona.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies