L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

La Trinitat Nova perd temporalment el seu símbol, la Torre del Rellotge

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 12.05h (després de l’avanç informatiu) i a les 14:50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

A l’Infobarris d’avui us mostrarem en exclusiva unes imatges històriques: l’enderroc de la Torre del Rellotge. El barri de la Trinitat Nova ha perdut el seu símbol. Les màquines van enderrocar la torre del Rellotge dimecres, davant la mirada de veïns del barri de tota la vida que assistien a l’acte amb melanconia. L’edifici de la Torre del Rellotge era una peça més dels enderrocs de la tercera fase de la remodelació del barri. El mal estat de l’estructura, amb aluminosi i carbonatosi, no ha permès conservar el símbol de la Trinitat Nova al seu lloc. Però no desapareix per sempre. En les darreres setmanes, s’han recuperat alguns dels elements de l’edifici, com ara les pedres de la façana, per reconstruir-la més endavant en un lloc i en un moment que els veïns decidiran en una assemblea que se celebrarà d’aquí a uns dies. Els veïns decidiran si volen que la torre es reedifiqui dins el procés de la remodelació o un cop acabat. També triaran el nou emplaçament. De moment, hi ha algunes propostes com ara una futura plaça entre els carrers de S’Agaró, Tamariu i Palamós. La plaça del metro també és un dels espais candidats. Per a molts veïns, però, l’important és que la torre no caigui en l’oblit i torni a situar-se al barri.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies