Virrei Amat continua sent inaccessible per a les persones amb cadira de rodes

Les obres d’adaptació de l’estació de metro no han reduït prou la distància entre vagó i andana

L´estació de Virrei Amat de la Línia 5 del metro ja té escales mecàniques i ascensors. Divendres passat els veïns van estrenar el vestíbul nou de l’estació. S’hi han instal·lat tres ascensors i escales mecàniques que enllacen la plaça de Virrei Amat amb el vestíbul i les andanes. També s’ha ampliat el vestíbul que ha passat de 200 a 500 metres quadrats. Ara bé, no s´ha aconseguit que les persones que van amb cadira de rodes puguin accedir per si soles als combois. La distància entre els vagons i les andanes és massa gran i les cadires elèctriques no hi poden accedir. Segons el Departament de Territori i Sostenibilitat, la morfologia corba de l’estació ha impedit anivellar els trens amb les andanes. Només s’ha aconseguit reduir uns centímetres el desnivell que continua sent, per aquestes persones, massa gran. Per això TMB està estudiant altres solucions. Una possiblitat que hi ha sobre la taula és instal·lar als trens de la línia rampes desplegables.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies