Insula Utopía resisteix una setmana després de l’ocupació

El bloc del carrer de Pablo Iglesias acull famílies desnonades

Si no hi ha cap canvi, avui es compleix una setmana de l’ocupació del número 84-88 del carrer de Pablo Iglesias, a la Prosperitat. Una ocupació que va tenir lloc després de la manifestació contra els desnonaments convocada per l’Assemblea del 15-M, la Plataforma Nou Barris Cabrejada i l’associació 500×20. Des d’aleshores, el bloc està habitat per sis famílies desnonades i altres persones que afirmen que no poden pagar el lloguer d’un pis. L’acció va ser planificada en creure que es tractava d’un bloc pertanyent a Caixa Penedès. Tanmateix, ha resultat que dels 12 habitatges de l’edifici, cinc ja tenen propietaris, els quals esperaven l’entrega de les claus durant els propers dies. Els impulsors de l’ocupació asseguren que desconeixien aquest fet i que respecten els pisos venuts i es limiten a ocupar els pendents de vendre.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies