L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

L’Ajuntament ofereix dos llocs alternatius per als equipaments de la Trinitat Nova

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 12.05h (després de l’avanç informatiu) i a les 14:50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

A l’Infobarris d’aquesta setmana us explicarem per què part dels veïns de la Trinitat Nova no estan d’acord amb els dos emplaçaments alternatius que l’Ajuntament els ha ofert per al casal de barri i de la gent gran.
Els veïns de la Trinitat Nova esperen des de fa molts anys un casal de barri i un casal d´avis en un terreny que pertany a l´Església i que fins fa poc acollia una escola bressol. Una permuta entre Església i Ajuntament pot deixar lliure el solar. Però aquesta permuta s´endarrereix i l´Ajuntament ofereix altres dos emplaçaments per desbloquejar el procés i construir els equipaments: la Casa de l’Aigua o el solar d’un edifici pendent d´enderrocar al carrer de Garbí (a pocs metres de la Casa de l´Aigua). Part dels veïns vol estudiar la proposta, però altra part no vol renunciar al pla original, que ubica els casals en un lloc més cèntric. ‘Ens volen portar allà, que és el límit del barri- afirma la Pilar Herrera, del Casal de Gent Gran de la Trinitat Nova- és la muntanya… quin avi voldrà anar fins allà? Si fan allà el casal, es perdrà, perquè no hi anirà cap avi’.
Els veïns hauran de decidir si volen els equipaments ara en una zona menys cèntrica o continuar esperant la permuta i tenir els casal al centre del barri.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies