Talls de trànsit per obres a les Roquetes

Comença la tercera fase de renovació del clavegueram a la part baixa del barri

Durant un mes els conductors hauran de fer servir vies alternatives per accedir al mercat de les Roquetes. La causa són les obres de la tercera fase de l´adequació de la xarxa de clavegueram a l’illa compresa entre els carrers dels Nou Barris i el de les Torres, a la confluència amb la Via Júlia.
Al carrer de les Torres, es tanca el tram comprés entre els carrers dels Nou Barris i el del Port de la Selva, en els dos sentits de trànsit. Tanmateix, s´ha habilitat un accés perquè els camions i els cotxes puguin accedir al pàrquing del mercat de Montserrat. I al carrer del Pla dels Cirerers, el tall afecta al tram entre els carrers de Quesada i el del Port de la Selva, en els dos sentits del trànsit. La previsió és que aquestes obres durin un mes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies