L´Institut Flos i Calcat guanya el premi Conviure del Parlament de Catalunya

El guardó reconeix la tasca integradora del programa d´acollida del centre

El projecte ´Participem! Programa d´acollida´ ha estat guardonat pel Parlament de Catalunya amb el premi Conviure. El premi es destina a aquelles experiències pedagògiques que contribueixen a la formació en valors. En concret, es premia l´institut Flos i Calcat per les activitats desenvolupades a l´aula d´acollida del centre per facilitar el coneixement de la cultura i les institucions catalanes, particularment el Parlament de Catalunya, als alumnes estrangers.

El projecte ´Participem! Programa d´acollida´ té com a objectiu afavorir la incorporació de tothom a la vida del centre. També inclou protocols específics per a l´alumnat nouvingut o en risc d´exclusió social, els quals ofereixen una resposta educativa a partir de les necessitats de l´alumnat tant socioafectives, pedagògiques i/o econòmiques. Tot plegat té per objectiu garantir la igualtat d´oportunitats en la consecució de l´èxit escolar.

La professora Montserrat Domingo ha estat la redactora principal del projecte i és tutora de l´Aula d´Acollida.

Aquest premi és convocat anualment per l´Associació d´ex-diputats del Parlament de Catalunya per distinguir les experiències pedagògiques que contribueixin a la formació en valors cívics i convivencials en els centres educatius catalans. L´acte oficial de lliurament del premi tindrà lloc el mes de maig al Palau del Parlament.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies