Sant Jordi omple la Marquesina de la via Júlia

La rosa vermella i la novel·la ´Victus´ dominen les vendes de floristes i llibreters

Els noubarriencs van omplir ahir la Marquesina de la via Júlia a la recerca de la rosa i el llibre de Sant Jordi. Si fem cas als llibreters, molts d´ells van optar per la darrera obra d´Albert Sánchez Piñol, ´Victus´, la novel·la triomfadora d´aquesta diada. Però també molts van optar per les novel·les o llibres d´història local, com les que oferia la paradeta de l´Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris, o altres llibres amb un propòsit solidari, com el de la paradeta dels agermanats amb Nicaragua.
Pel que fa a les roses, tot i que l´oferta i la imaginació dels floristes continua a l´alça, la tradicional rosa vermella domina àmpliament el mercat. Sola, amb una espiga, en un gerro, amb un nino… natural, de ceràmica, de peluix, de paper, de feltre… però majoritàriament vermella.
Però no només la via Júlia es va omplir de gom a gom, els veïns també van visitar, sobretot els més petits, la plaça de Llucmajor, on els gegants de Nou Barris els van obsequiar amb un ball, tot convidant-los a col·laborar amb la colla. La d´ahir en definitiva, va ser una diada tranquil·la i festiva, en què el bon temps va convidar el passeig per gaudir de l´aroma de les roses i del paper dels llibres.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies