Les Roquetes vistes des del pinzell de Manuel Rodríguez

El que va ser el primer president de l’associació de veïns del barri exposa els seus quadres a l’Espai Via Favència

El Manuel Rodríguez va ser el primer president de l’Associació de Veïns de les Roquetes. El seu pinzell l’ha convertit en un dels principals cronistes de les mobilitzacions i transformacions del barri. Ha pintat les reunions dels veïns al carrer, el segrest d’autobusos i la repressió policial, però també com ha evolucionat el barri, com mostrant l’antiga planta asfàltica abans i després de convertir-se en l’Ateneu Popular de 9barris. Tampoc ha deixat de banda les imatges més bucòl•liques del barri, com el passeig cap al mirador de Torre Baró, ni les pintures més abstractes referents a la diversitat del veïnat. Aquestes pinzellades de les Roquetes es poden veure en una mostra del pintor a l’Espai Via Favència que s’inaugura aquest vespre.
A la imatge, un fragment d´una de les pintures de Manuel Rodríguez.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies