L’Ajuntament condiciona dos espais per aparcar a la Trinitat Nova

Els vehicles podran estacionar al final del carrer d´Aiguablava i al solar de la Torre del Rellotge

Els veïns de la Trinitat Nova tindran dos espais condicionats com a aparcament. El primer, que ja existeix, al carrer d’Aiguablava, que s’il•luminarà en breu. El terreny d´aquest solar s´ha condicionat per estacionar els vehicles.
El segon espai s´ubicarà als antics terrenys de la Torre del Rellotge. En aquest cas, també s’hi adaptarà el terreny i s’hi instal•larà enllumenat. Tots dos aparcaments seran provisionals en espera del procés de remodelació del barri.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies