Acords amb la UB per omplir 32 pisos a Torre Baró

L´Ajuntament urbanitzarà també la plaça dels Eucaliptus

L’Ajuntament comprarà un edifici de 32 habitatges propietat de Regesa a Torre Baró. És una de les promocions del barri buides des de fa dos anys. L’Ajuntament està negociant un acord amb la Universitat de Barcelona per posar els habitatges a disposició de docents, investigadors i estudiants. L’adquisició d’aquesta promoció suposa uns nou milions d’euros.
Un altre mesura prevista en aquesta zona consisteix en urbanitzar la plaça dels Eucaliptus, tot just davant de la promoció d´habitatges de Regesa. El pressupost per aquestes obres és d´un milió i mig d´euros. Amb aquestes mesures l´Ajuntament vol regenerar la part baixa del barri de Torre Baró.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies