L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Un aula amb premi a l´Institut Flos i Calcat

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 12.05h (després de l’avanç informatiu) i a les 14.50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.
A l’Infobarris d’avui coneixerem el projecte que el Parlament de Catalunya ha reconegut amb el premi Conviure. Es tracta d’un programa d’acollida d’alumnes que es fa a l’Institut Flos i Calcat, al barri de Porta.
L’Institut Flos i Calcat va engegar una aula d’acollida per a alumnes estrangers fa uns anys. Després de diferents intents, fa dos anys van trobar un model que els funciona. Una aula oberta, que cobreix totes les hores i que permet als alumnes assistir a les classes normals de les matèries que ja dominen. Però sobretot, una aula on, a més d’aprendre català, s’aprèn el funcionament del Parlament, com moure’s per Barcelona i valors com la solidaritat i la igualtat. El model ha donat bons resultats a l’Institut a l’hora d’aconseguir una bona integració al sistema escolar, i ara, a més, ha rebut el reconeixement del Parlament de Catalunya en forma de guardó, el premi Conviure pel foment dels valors democràtics.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies