El bus de barri de la Zona Nord reemprén el servei habitual després de la vaga

Els conductors arriben a un acord amb l’empresa Sagalés després de sis setmanes de negociacions

Els veïns de les Roquetes, Torre Baró, Ciutat Meridiana i Vallbona tornen a tenir un servei regular de les línies de bus de barri 80, 81, 82 i 83, després de la vaga indefinida que han dut a terme durant dos mesos els conductors d’aquestes línies de bus. Finalment, els treballadors han arribat a un acord amb l´empresa Sagalés, la qual s’ha compromès a no rebaixar sous i a mantenir una paga extra. Per altra banda, també s’ha acordat entre totes dues parts que hi haurà una redistribució d’horaris. ‘Treballarem sis hores seguides amb un descans de mitja hora, fins a arribar a les vuit hores, vuit hores i vint minuts- explica l’Antonio Estrada, delegat dels treballadors a Nou Barris- I que l’empresa gestioni les pèrdues a través de sol•lucionar els problemes de manteniment i les avaries’. A banda d’això, l´única qüestió que queda pendent és l´acomiadament d´un treballador que continua la via judicial. El comitè d´empresa confia que finalment sigui readmès.
Mentrestant, els veïns han rebut la fi de la vaga amb alegria, sobretot els de la part alta de Torre Baró, on la vaga de busos s’ha notat més. Tot i això, conductors i veïns segueixen demanant millores en el servei. Aquesta setmana tenen la intenció de parlar amb el districte per concretar-les.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies