L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

La Trinitat Nova reclama a l’Incasòl els darrers 133 habitatges del procés de remodelació del barri

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 12.05h (després de l’avanç informatiu) i a les 14.50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.
A l´Infobarris d´aquesta setmana veurem com ja ha començat la darrera fase de construcció de la remodelació de la Trinitat Nova. Les obres, però, no reallotjaran totes les famílies afectades. De moment, només es construiran 13 habitatges dels 133 previstos, per manca de pressupost. La justificació de Generalitat i Ajuntament no convenç els veïns. ´Som conscients que han invertit diners en altres zones en què avui dia els pisos encara estan buits – explica en Francesc Pérez, un dels veïns pendents de reallotjar- I lluitarem, anant allà on convingui, allà on sigui, per mirar que comencin a construir, evidentment, però que no en facin 13, que facin les 133 famílies que falten per ubicar.´
La construcció per escales de l’últim bloc sumarà més retard al procés de remodelació del barri. Segons el conveni signat als anys 90, el 2008 aquests veïns ja haurien d’haver rebut l’habitatge nou. Els veïns, a més, denuncien el mal estat dels habitatges afectats d’aluminosi. Als puntals, s’hi sumen altres factors. ´És necessari fer tots els habitatges perquè ara mateix els pisos on viuen els veïns tenen problemes estructurals, però, a més, és un tema de sanitat, d´inseguretat ja que hi ha molts pisos buits… és tot plegat´, afirma l´Ainhoa Francoy, de l´Associació de Veïns de la Trinitat Nova.
Els veïns s’adreçaran en breu a la Comissió d’habitatge del Parlament. També preparen mobilitzacions per al proper plenari de districte.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies