Les fotografies de La Cultura Va de Festa, al facebook de Nou Barris Net

La nostra paradeta us va convidar a dir la vostra en un particular ‘photocall’

Si diumenge vau visitar la paradeta de Projectart- Nou Barris Televisió i vau participar amb una salutació, desig, crida o reivindicació en el nostre peculiar ‘photocall’, sapigueu que podeu veure la vostra fotografia i moltes més a la pàgina que Nou Barris Net té al Facebook: https://www.facebook.com/NouBarris.net Recordeu que a banda de visitar l’àlbum de fotografies, podeu clicar a la pestanya ‘M’agrada’ i passar a formar part del nostre grup d’amics. Us mantindrem ben informats del que passa a Nou Barris, amb les darreres actualitzacions.
Moltes gràcies a tothom per participar-hi! Animem a la resta a apuntar-s’hi l’any vinent.

Entrades relacionades!