Les fotografies de La Cultura Va de Festa, al facebook de Nou Barris Net

La nostra paradeta us va convidar a dir la vostra en un particular ‘photocall’

Si diumenge vau visitar la paradeta de Projectart- Nou Barris Televisió i vau participar amb una salutació, desig, crida o reivindicació en el nostre peculiar ‘photocall’, sapigueu que podeu veure la vostra fotografia i moltes més a la pàgina que Nou Barris Net té al Facebook: https://www.facebook.com/NouBarris.net Recordeu que a banda de visitar l’àlbum de fotografies, podeu clicar a la pestanya ‘M’agrada’ i passar a formar part del nostre grup d’amics. Us mantindrem ben informats del que passa a Nou Barris, amb les darreres actualitzacions.
Moltes gràcies a tothom per participar-hi! Animem a la resta a apuntar-s’hi l’any vinent.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies