Nou Barris Cabrejada diu prou a la plaça de Sant Jaume

Entitats i veïns demanen sol•lucions a l’alcalde per solventar els problemes de la crisi

Centenars de veïns i veïnes de Nou Barris es van concentrar ahir al vespre a davant l’Ajuntament de Barcelona. La plaça de Sant Jaume va convertir-se en un clam d’associacions, veïns i entitats del districte que sota el lema ‘Nou Barris Cabrejada diu prou’ demanaven a l’alcalde mesures per pal•liar els efectes de la crisi. Els manifestants van lliurar un escrit a les portes de l’Ajuntament en el qual expressaven el rebuig contra les retallades en sanitat i educació, la defensa de la cultura i els equipaments cívics, entre d’altres temes. Tot fa just un any, que la plataforma Nou Barris Cabrejada feia arribar un escrit a la Regidora del Districte de Nou Barris, manifestant-se a les portes de la Seu del Districte. Les entitats i representants veïnals denuncien que en aquest temps no han rebut una resposta satisfactòria a les demandes i que des de Districte no s’ha pres cap mesura real per sol•lucionar els problemes de Nou Barris com ara els desnonaments, el problema de l’accés a l’habitatge, el tancament de les urgències nocturnes del CAP de la Guineueta, les retallades en educació, etc.
Dues hores abans de la concentració a la plaça de Sant Jaume, un grup de veïns va irrompre a l’Oficina de l’Habitatge de Nou Barris per reclamar una sol•lució als desnonaments i pisos de lloguer social per a les famílies més necessitades.

A la imatge, els veïns avancen en manifestació pel carrer de Ferran, en direcció a la plaça de Sant Jaume.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies