Noves protestes veïnals durant l’audiència pública per l´aforament de la sala

La Guàrdia Urbana deixa fora els veïns de la Guineueta i Canyelles al·legant mesures de seguretat

Diversos col•lectius veïnals de Nou Barris van aprofitar l’audiència pública del districte per expressar el seu malestar amb la manca d´inversions a la zona. La Guàrdia Urbana ha limitat l´aforament de la sala a 99 persones, fet que ha provocat que alguns col•lectius quedessin fora de la sala.
Els consellers de districte del PSC i d’ICV-EUiA van decidir cedir les seves cadires perquè s’hi pogués encabir més gent, però els veïns que reclamaven la reobertura del CAP Guineueta van quedar fora de l’audiència. La Guàrdia Urbana va controlar l’aforament de la sala i tot i que en el transcurs de l’acte algunes cadires es van anar buidant, aquestes no es van reomplir.
Durant l’audiència es van sentir queixes per la manca d’inversions al districte, per l’elevat nombre de desnonaments i pel zel excessiu de la Guàrdia Urbana a l’hora de controlar l’entrada dels veïns i veïnes. El comissionat de Participació Ciutadana, Carles Agustí, va seguir l’audiència en primera fila (a la imatge).
No és la primera vegada que els veïns fan sentir les seves queixes a l’audiència pública i el plenari de Nou Barris. Durant la sessió del mes de març, la regidora Irma Rognoni va decidir suspendre l’audiència pública després de diverses crides a l’ordre. Un dels veïns va arribar a llançar un plat de plàstic buit cap a la taula presidencial. El plenari de l’endemà va tornar a estar farcit de protestes, amb els veïns cantant ‘L’estaca’ i la presidenta del districte, Carmen Andrés (PSC), recriminant-los l’actitud. El desembre de 2012, els veïns van abandonar la sala i van deixar soles les regidores i els consellers del districte.
Avui a les 19h és el torn del Consell Plenari, que se celebrarà a la mateixa sala amb l’aforament anunciat de 99 persones.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies