L’habitatge centra el plenari de Nou Barris

Avui s’aproven les condicions per accedir al sorteig des pisos de Torre Baró

Els temes d’habitatge van centrar bona part del plenari d’anit. D’una banda, l’Ajuntament va anunciar que es construiran 25 habitatges més que se sumaran als 13 que ja han començat a edificar-se a la Trinitat Nova. Aquests habitatges són per reallotjar els 133 veïns que encara conviuen amb aluminosi. Els veïns demanen a l’Ajuntament que s’acceleri la construcció d’aquest bloc, el darrer dins el procés de remodelació del barri. La manca de pressupost ha fet que la promoció es faci per escales.
D’altra banda, el govern va anunciar també que avui el Consorci d’Habitatge aprovarà les bases per al requeriment dels pisos que Regesa té al barri de Torre Baró, és a dir, la renda necessària que han de tenir les persones per poder optar a un dels pisos, una renda que, segons el Districte, serà inferior als 900 euros mensuals. Es reservaran 40 habitatges d’aquestes promocions per als veïns de la Zona Nord, tal i com estava marcat en el projecte original. Veïns i oposició van insistir en les dificultats econòmiques que hi ha la zona, cosa que impedeix l’accés a un dels habitatges tot i els ajuts.
Per altra banda, els veïns de la Prosperitat demanen que s’obri la residència per a la gent gran del carrer de Molí. Fa 20 mesos que l’edifici està acabat però no ha obert les portes. L’Ajuntament afirma que la Generalitat no té diners per fer-ho, però que en el moment que hi hagi pressupost, serà el primer equipament en posar-se en marxa.
La regidora va anunciar que els camps de futbol de Vallbona i Canyelles tindran gespa artificial aquest 2013. La licitació de les obres es farà al juny. Els clubs demanen que les obres comencin el més aviat possible, ara que la lliga està de descans. Des de Districte es va assegurar que es farà el procés el més ràpid possible per aprofitar l’aturada estiuenca de les competicions, i que en cas que no s’arribi a acabar la instal•lació de la gespa abans del setembre, es buscaran sol•lucions perquè els entrenaments i els partits es desenvolupin amb normalitat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies