Vallbona i Canyelles tindran gespa artificial al 2013

La regidora anuncia que les obres es licitaran al juny

Un cop desbloquejats els pressupostos municipals, les obres d’instal•lació de la gespa artificial als camps de Vallbona(a la imatge) i Canyelles aviat seran un fet. La regidora del districte de Nou Barris, Irma Rognoni, va anunciar al darrer plenari la licitació d’aquestes obres per al juny. Són els únics camps de futbol municipals del districte que encara tenen un terreny de terra, fet que, segons expliquen els clubs, influeix negativament en les inscripcions de jugadors. Els clubs volen que s’acceleri el procés per fer la instal•lació durant el descans estiuenc. És per això que van insistir durant el plenari en la necessitat de començar el més aviat possible ara que la lliga tot just ha acabat. En cas que les obres no finalitzin al setembre, l’Ajuntament es va comprometre a trobar solucions perquè l’activitat dels clubs esportius comenci sense problemes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies