Els patinadors urbans de la via Favència reclamen millores a les pistes

L’Ajuntament es compromet a reformar l’espai abans de l’any 2015

Els patinadors urbans de les pistes de la via Favència denuncien la manca de manteniment de l’espai per part de l’Ajuntament. Fa 20 anys que un col•lectiu de patinadors s’encarrega de la gestió de les pistes. A la darrera reforma, però, el nois van ser expedientats per modificar l’espai públic sense permís i sota cap normativa. Des de l’Ajuntament s’al•leguen raons de seguretat, ja que si algun dels patinadors es fes mal a les instal•lacions, el responsable seria el consistori. Els expedients han estat retirats amb la mediació del Casal de Joves de les Roquetes, però l’Ajuntament continua sense autoritzar la intervenció dels joves. De moment, Districte s’ha compromès a reformar i ampliar la pista abans de 2015. Els joves es presten a participar en el disseny d’aquest projecte, ja que asseguren que són els que millor coneixen les necessitats dels patinadors.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies