L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

La Torre del Baró podria convertir-se a finals d’any en un mirador i un punt d’informació del Parc de Collserola

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 12.05h. (després de l’avanç informatiu) i a les 14.50h. en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

Avui mostrarem el nou aspecte que ofereix la Torre del Baró. Ja ha acabat la primera fase de rehabilitació del ‘castell’, un primer pas per recuperar l’edifici.
Als darrers dies l’Ajuntament ha restaurat els merlets i ha reposat les pedres que faltaven en parts de la façana. També ha instal•lat baranes de seguretat a la part alta de l’edificació. Un cop salvada l’estructura, ara es treballa en un projecte que revitalitzarà el castell. ‘El que volem és que el castell de Torre baró esdevingui un autèntic mirador de la ciutat de Barcelona, que sigui conegut i, com a tal, i que tothom de la ciutat pugui venir a passar una estona’, explica Irma Rognoni, regidora de Nou Barris. Un pressupost de 235.000 euros convertiran la torre abandonada en un punt d’informació del Parc de Collserola, que donarà servei a excursionistes, escolars i veïns. Aquests hi trobaran un punt informatiu sobre la serra, un punt històric sobre la torre, i un petit bar. ‘Posarem un servei de bar senzill, que estarà portat per persones que estimin també l’entorn i la natura i puguin informar també sobre els punts del voltant- afegeix la regidora- La idea és que la gent pugui quedar allà i a partir d’allà comencin o acabin una excursió o puguin dur a terme allà mateix una activitat’. La intenció és que a finals d’any la Torre del Baró torni a obrir les portes al públic.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies