Al mal temps, bona festa

La Prosperitat continua omplint d’activitats carrers, places i equipaments

Tot i les prediccions de vent i pluja, els avis i àvies de la Prosperitat van omplir la plaça d’Ángel Pestaña de música i ball. Els socis i sòcies del casal de gent gran del barri van vestir-se de gala per oferir uns playbacks molt originals i variats. La mateixa Maruja Ruiz, de la junta del casal de gent gran, va reconèixer el talent dels artistes a l’escenari. Els avis i àvies van irradiar simpatia i ‘salero’ a les actuacions. Tot seguit va arribar el torn dels aficionats al ball en línia, que també van saber demostrar tot el talent a la pista. La plaça d’Àngel Pestaña es va convertir en una pista de ball que va desafiar el mal temps. Fins i tot el sol va tenir enveja de la festa, i va obrir-se espai entre algunes clarianes de núbols a estones.
I al finalitzar la jornada van arribar els xoriços. Un berenar de luxe organitzat pel casal de gent gran.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies