Fira d’abril al juny

El centre cívic de la Torre Llobeta celebra el final de curs dels tallers de sevillanes i castanyoles

Des de fa alguns anys, els alumnes dels tallers de sevillanes i castanyoles demostren per aquestes dates la seva evolució. Ho fan en el que anomenen ‘Miniferia sin Abril’, ja que beu de la inspiració i l’ambient de la tradicional fira. Sense casetes, ni vins, però amb l’alegria de les castanyoles i l’art de les sevillanes el col•lectiu de voluntaris de la Torre Llobeta ens convida un any més a gaudir d’aquesta festa final de curs dels tallers. Serà a partir de les 18h. al centre cívic de la Torre Llobeta.

‘Miniferia sin abril’
Final de curs dels tallers de sevillanes i castanyoles.
Organitza el col•lectiu de voluntaris de la Torre Llobeta.
Lloc: centre cívic de la Torre Llobeta.
Hora: 18h.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies