L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

L’Ideal d’en Clavé transmet als escolars la passió per la sardana

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 12.05h. (després de l’avanç informatiu) i a les 14.50h. en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.
A l’Infobarris d’avui descobrirem que 300 alumnes de tercer i quart d’ESO de vuit escoles Nou Barris han tingut enguany una assignatura més: la sardana. Divendres passat es van reunir a la Trobada Sardanista Infantil de Nou Barris per demostrar tot el que han après durant el curs. Van donar els primers passos al gener i durant sis mesos han ballat i practicat per afrontar aquesta diada amb nivell. Tot amb l’ajuda de l’Agrupació Sardanista L’Ideal d’en Clavé, que fa uns anys va engegar els cursets a les escoles per apropar les danses catalanes als nens i nenes, i demostrar-li’s que també s’ho poden passar d’allò més bé amb aquesta dansa. A més d’aprendre a comptar els passos, també descobreixen altres aspectes relacionats amb el món sardanístic, com ara la cobla i els instruments.
Els dansaires van ballar amb les notes de la Sardana del Parc de la Guineueta. Una dansa de germanor que ha tancat el curs amb música i color.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies