Els veïns reclamen la plaça de Pla de Fornells com a espai participatiu

Les Roquetes i la Trinitat Nova volen dinamitzar l’espai que ocupava la carpa provisional de l’Ateneu

El passat mes de desembre l’Ateneu Popular de Nou Barris va inaugurar el nou edifici remodelat. Aleshores l’Ajuntament va desmuntar la carpa provisional que havia acollit part de l’activitat i que estava situada al parc Pla de Fornells, justament on abans hi havia un petit estany artificial. Ara, els veïns de les Roquetes i la Trinitat Nova veuen en aquest espai un nou punt de trobada i unió entre els dos barris. Per això, volen engegar un procés participatiu per decidir com convertir aquesta placeta que s’ha guanyat en un punt de centralitat i de participació sociocultural. L’espai està envoltat d’equipaments, com el mateix Ateneu, l’escola de circ Rogelio Rivel, l’escola Antaviana, l’EBM Pla de Fornells i el Mercat de Montserrat. Els veïns veïns veuen aquest pla com una oportunitat per acabar d’urbanitzar la zona, pendent de reforma des de fa anys.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies