Detenen el presumpte assassí de la menor ofegada a la Mar Bella

Els Mossos d’Esquadra acusen d’homicidi l’amic que la va acompanyar al metro

Els Mossos d´Esquadra han confirmat la detenció d’un noi d’uns 19 anys acusat de ser el presumpte autor del crim d´Ana Castro, la veïna de Nou Barris de 15 anys que va aparèixer ofegada a la platja de la Mar Bella.
El detingut era l’amic que la va acompanyar fins al metro i, segons fonts de la Cadena Ser, no ha confessat el crim, però els investigadors han reunit durant les darreres setmanes indicis suficients com per pensar que és el responsable de la mort de la jove. Per aquesta raó, l´acusat passarà avui a disposició judicial. La Policia va registrar casa seva i es va emportar el noi a la zona on es va trobar el cos, per fer una reconstrucció dels fets.

Els bombers van localitzar el cadàver de la jove a l’espigó de la Mar Bella, alertats per una dona que passejava per la zona. El cos de la víctima presentava símptomes de descomposició i la investigació va deduir que feia temps que era a l’aigua. Dies després els Mossos d´Esquadra van confirmar que la identitat de la víctima coincidia amb la de la jove de 15 anys desapareguda la matinada del 27 d’abril a l’estació de metro de Virrei Amat.
Basant-se en el lloc on va aparèixer, un punt de poca profunditat prop de l´espigó de la Mar Bella de Barcelona, i el seu estat, els investigadors van sospitar que es tractava d’un homicidi. I més després que la família de la noia expliqués que ella no sabia nedar. Ara els agents esperen l´informe de les proves d´ADN que es van prendre a la víctima per si poden aportar noves proves al cas.

La noia va desaparèixer el 27 d’abril passat, quan va anar a una festa d’aniversari fins a la mitjanit. Segons va explicar el seu germà, la jove va trucar a la seva mare per telèfon per avisar-la que tornava a casa i un amic la va acompanyar fins a l’estació de metro de Virrei Amat, de la Línia 5. En el trajecte des de l’estació de metro a casa va desaparèixer.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies