L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

La plataforma Nou Barris Cabrejada demana respostes més concretes a l´Ajuntament

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 12.05h (després de l’avanç informatiu) i a les 14.50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

Nou veïns de Nou Barris Cabrejada es van reunir dimecres passat amb Xavier Trias a l´Ajuntament per abordar tots els temes que preocupen la gent del districte, com ara l’habitatge, la sanitat, l’educació i l’atur. Es tractava d’una reunió sol•licitada el 9 de maig, durant una manifestació en què un miler de noubarriencs es van desplaçar fins a la plaça de Sant Jaume. Els veïns van voler parlar amb l´alcalde, ja que diuen que no estan satisfets amb l´atenció que reben al districte. Durant la trobada es van repassar alguns dels punts del manifest de ´Nou Barris Cabrejada diu prou!’. Els representants de la plataforma demanen solucions a temes com els problemes d’habitatge, sanitat o l’ocupació al districte. Però en acabar la reunió, els veïns van quedar decebuts amb les respostes obtingudes. ‘La resposta sempre és la mateixa. – afirma Pep Ortíz, de la Plataforma Nou Barris Cabrejada diu prou! – Hem parlat de quatre coses i sempre és la mateixa. Estem treballant en això, d´aquí a un temps donarem contestes, etc.’
Des de l’Ajuntament, però, es veu diferent. ‘Vam analitzar cadascun dels punts i tota la feina que havíem fet sobre cada un dels punts. – explica la regidora de Nou Barris, Irma Rognoni – Va quedar molt clar que tot el tema social és prioritari, que totes aquestes partides s’han incrementat. Que la inversió, tenim una inversió molt important a Nou Barris.’
El centenar d’entitats de la Plataforma planificaran més mobilitzacions per continuar demanant respostes i mesures concretes. La propera cita serà al ple del districte del 9 de juliol.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies