El CFS Montsant compleix 30 anys d’implicació amb el barri

El voluntariat manté viu l’esperit del club de futbol sala

El Club Futbol Sala Montsant organitza aquesta tarda a les 17 h un campionat de futbol xapes a l’Espai Joves Les Basses. És un dels actes de l’agenda de celebració del 30è aniversari de l’entitat, que va començar quan un grup de joves va proposar a l’encara avui dia president del club, José Luis Pico, formar un equip. ‘Va ser l’any 1983, era un grup de nois tots del carrer de Montsant, i per això vam ser tan originals i ens vam anomenar Montsant’, recorda Pico. Precisament la placa amb el nom del carrer de Montsant penja a les oficines del club per recordar-ne l’origen.
Actualment, el club té 11 equips, un dels quals és femení, en els quals juguen molts de nens de la zona. El president del club, molt vinculat a l’associació de veïns, ha establert un fort lligam entre el club i el barri, ja que participa en un gran nombre d’actes i festes populars. ‘Durant molts anys hem estat molt implicats en les festes del barri del Turó de la Peira, hem organitzat revetlles, cercaviles, carnavals… i a més fem cada any la carrossa del rei Gaspar’, explica en José Luis Pico. El club ha sobreviscut gràcies al voluntariat i l’estima dels veïns. Més de mil infants del barri han trepitjat aquesta pista. ‘Hem formant moltísims nois o això ens omple d’orgull a la gent que col•labora en el projecte- assegura rotund Pico- el nombre de nens augmenta per moments, segurament a causa de la crisi, ja que aquí no es queda cap nen sense jugar per culpa d’un tema econòmic. Qui no pot pagar, busquem la manera que els pares col•laborin d’alguna manera, pintant o fent qualsevol cosa, però de cap manera es queda cap nen sense jugar al Montsant’. Una exposició a Can Basté repassa la història i els èxits d’aquest club de barri. La podeu visitar fins dissabte.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies