‘El comerç de Nou Barris es mou’ a la plaça del Virrei Amat

Durant dotze hores els botiguers mostraran la seva oferta entre activitats

Després que la pluja obligués els comerciants a anul•lar la cita del passat 8 de juny, avui els botiguers de Nou Barris mouran la diversitat de la seva oferta a la plaça del Virrei Amat. Serà a partir de les 12h del migdia, en una jornada que s’allargarà fins a la mitjanit. A més de conéixer el comerç que hi ha al barri, els assistents podran obtenir obsequis. Les persones que facin avui dues compres, aconseguiran el pai-pai de la campanya ´El comerç de Nou Barris es mou’, per lluitar contra la calor. Una de les compres podrà ser del Mercat de la Mercè. Els més petits tenen el seu racó a la carpa de manualitats infantils de la plaça, on els esperen per deixar volar la imaginació i la creativitat. Aquesta jornada està organitzada per l´Eix Maragall, Entorn Virrei-Borbó, Mercat de la Mercè i Nou Barris Centre Comerç, i té com a objectiu potenciar el comerç de proximitat, especialment en temps de crisi.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies