Els reportatges de l’Infobarris

Visitem l’Espai Fotogràfic de Can Basté

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

Al setembre van visitar l’Espai Fotogràfic de Can Basté. El centre cívic amaga alguns espais dedicats a la creació i producció fotogràfica. És el cas del plató i el laboratori fotogràfics, situats a l´última planta de l´equipament. Aquests espais estan oberts als alumnes i centres educatius que vulguin apropar-se al món de la fotografia impresa més tradicional.

L’Espai Fotogràfic Can Basté manté els sistemes de revelat i ampliació de fotografies previs a l’era digital. Un procés més artesanal i lent, que molts joves desconeixen.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest link de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/09/10/espai-fotografic-can-baste-nou-barris

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies