Els reportatges de l’Infobarris

Taller per a gent gran a ritme de música

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

Les àvies de la Torre Llobeta exerciten la memòria mentre escolten grans temes de pel·lícules com ´Gilda´ o ´Top Hat´. El taller Cançons inoblidables, del Centre Cívic Torre Llobeta, fa que les àvies recordin els noms dels artistes o les escenes més memorables al mateix temps que fan exercicis divertits de coordinació al ritme de les bandes sonores de la seva juventut. L’octubre passat vam assistir a una d’aquestes classes en les quals no hi falta el sentit de l’humor i el riure.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest link de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/10/08/taller-per-a-gent-gran-a-ritme-de-musica

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies