L´Ajuntament rehabilitarà el Poliesportiu de Virrei Amat aquesta tardor

L´equipament de 1986 renovarà bona part dels espais i afegirà un magatzem

El Pavelló Poliesportiu Virrei Amat, situat al carrer de Joan Alcover, serà remodelat la propera tardor, per tal de millorar les instal·lacions, de l´any 1986. El projecte municipal preveu reparar els desperfectes dels espais, adeqüar-los als nous usos i renovar els acabats. D´aquesta manera s´adapta l´equipament, de gairebé 2.900 metres quadrats, a la normativa actual.

Les obres, amb un pressupost de 2,15 milions d´euros, tenen una durada prevista de deu mesos. En aquest temps, s´enderrocarà els lavabos a la planta d´accés a l´edifici per fer-ne uns de nous, adaptats a normativa; es reformaran els despatxos d´administració; s´enderrocarà l´escala d´emergència existent i se´n construirà una de nova i protegida que alhora permeti una sortida directa al carrer. Per la necessitat d´espai de magatzem per part dels usuaris, es planteja la construcció d´un de nou, situat a la cota de la planta pista, excavant el terreny natural de la zona compresa entre l´accés a l´escola i la façana del poliesportiu; també es renovaran els vestidors (planta pista i planta soterrani)amb nous acabats interiors i la millora de la instal·lació de ventilació.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies