Un robatori de coure tanca dues hores el carril bus-VAO

La via d’entrada a Barcelona es va quedar ahir sense subministrament elèctric a primera hora del matí

El carril bus-VAO de la C-58 sol posar-se en marxa a les 6.30h del matí. Ahir, però, no va poder ser. Algú havia robat el cable elèctric a l’altura del barri de Ciutat Meridiana, i el carril especial es va quedar sense el subministrament elèctric necessari per als panells lluminosos que marquen el servei del carril, segons va informar el Servei Català de Trànsit. Després de dues hores tancat al trànsit, a les 8.30h es va restablir la corrent elèctrica i es va tornar a la normalitat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies