Jazz refrescant al Parc Central

Lluc Casares porta el seu quartet a l’aqüeducte dins el cicle Música als Parcs

El saxofonista Lluc Casares, una de les promeses més fermes del panorama jazzístic del nostre país, arriba aquesta nit a les 21h a Nou Barris dins el cicle de Música als Parcs. Una demostració amb entrada gratuïta de la maduresa i el segell personal d’aquest jove, que prove de família de músics i beu de les fonts dels grans saxofonistes de la història com John Coltrane, Sonny Stitt o Cannonball Aderley. Han dit d’ell que posseeix un swing virtuós en temes de tempo ràpid i una sensualitat única en les balades. A l’actuació d’avui l’acompanya el seu quartet, compost pel contrabaixista Pau Lligadas, el pianista Xavi Torres i el bateria Joan Casares.

Música al Parc: Lluc Casares Quartet
Lluc Casares, saxo tenor i clarinet
Xavi Torres, piano
Pau Lligadas, contrabaix
Joan Casares, bateria
Parc Central de Nou Barris
Entrada gratuïta

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies