Murals per a les sales de pediatria del CAP Guineueta

L’artista Ignasi Blanch i els seus alumnes pinten d’optimisme aquestes àrees de forma desinteressada

La planta de pediatria del CAP Guineueta s’ha convertit en un bosc il•lustrat. Guineus, eriçons, porcs senglars i altres animals de bosc omplen les parets, portes i consultes. Aquest projecte és obra d’Ignasi Blanch, l’únic representat d’Espanya que va participar en l’East Side Gallery sobre el mur de Berlín. Els murals els han dibuixat els alumnes de l’Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona.
La nova ambientació recrea motius d’igualtat i valors solidaris a través de les escenes amb animals. Aquesta acció solidària s’ha realitzat amb pintures ecològiques i l’elecció dels colors ha estat molt acurada, per tal que inspirin equilibri i optimisme.
La millora de les instal•lacions ha estat possible gràcies a la col•laboració entre l’ICS i la Diputació de Barcelona; tots els participants hi treballen de forma desinteressada i han rebut un petit obsequi un cop finalitzada la tasca.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies