Els reportatges de l’Infobarris

Joaquin Esteban, 18 anys denunciant barreres arquitectòniques

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

En Joaquín Esteban és un dels veïns de Porta que millor coneix l´estat de les voreres, equipaments i transport públic. És discapacitat i dedica tots els esforços a detectar barreres arquitectòniques i lluitar perquè les administracions, comerços o comunitats de veïns les eliminin. Als plens de Nou Barris la seva llibreta, amb totes les incidències, és habitual al torn de precs i preguntes.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest link de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2013/02/11/joaquin-esteban-18-anys-denunciant-barreres-arquitectoniques

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies