Els reportatges de l’Infobarris

L´última masia agrícola de la ciutat, convertida en centre cívic

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

Can Verdaguer ha estat la darrera masia que ha funcionat com a tal a la ciutat de Barcelona, i ha esdevingut un símbol del passat rural de Nou Barris. L´antic casalot data del segle XVI i està catalogat com a patrimoni històric de la ciutat. Després d´invertir-hi dos milions d´euros per reformar-lo, l´Ajuntament va reobrir la masia com a centre cívic del barri de Porta.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest link de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2013/03/18/la-masia-de-can-verdaguer-reobre-com-a-centre-civic

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies